Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Prostata je pre každého muža dôležitá

Existuje aj masáž prostaty. Mnohí o tom len rozprávajú a vy stále neviete, čo to tá prostata vlastne je? Vysvetlíme si zopár pojmom, ktoré potrebujete hneď na začiatok vedieť. Prostata je mužský orgán, ktorý sa nachádza v panve priamo pod močovým mechúrom. Problém nastáva vtedy, ak sa zväčší. Vtedy máte problém s močením na záchode. Prostata sa stará o pohyblivosť spermií a zabezpečuje aj kyslosť. Tiež ochraňuje rôzne vývody, ktoré vedú k ejakulátu. Masáž prostaty prebieha masírovaním cez konečník. Už ste sa asi vydesili, no nemáte sa čoho báť. Váš urológ presne vie, čo má robiť, aby ste sa pri masáži prostaty necítili vôbec nepríjemne.

penis

Masážou prostaty si zlepšíte váš krvný obeh v penise, v semenníkoch a celkovo sa budete cítiť skôr ako chlap. Bez správneho fungovania vášho pohlavného orgánu sa tak rozhodne nebudete cítiť. Ak muž tento problém nebude riešiť, môže sa z neho stať až neplodný muž. Poznáme rôzne indikácie pre masáž prostaty, napríklad erektilná dysfunkcia, hyperpláziu, akútnu a chronickú prostatitídu. Žiadna z nich nie je práve tou príjemnou. Masáž prostaty vykonáva jednoznačne špecializovaný lekár, ktorý sa nazýva urológ. Prostata je stimulovaná a pacient leží na ľavom boku. Urológ si ponatiera prst gélom.

muž

Následne ho zasunie do vášho konečníka. Prehmatá ju a dôkladne premasíruje. Je to neškodný zákrok, ktorý vám nebude brániť vo vykonávaní ďalších činností. Ak muž má nejaký problém, hlavne čo sa týka pohlavných orgánov, zažíva neskutočne hrozné stavy. Cíti sa byť odpadom, znechutený zo sexuálnej aktivity, a má na mysli to, že ho jeho partnerka alebo manželka opustí hneď, ako sa o tomto probléme dozvie. Nerobte z toho paniku a buďte svoju manželovi oporou v týchto ťažších chvíľach. Uvidíte, že to bude mať vo vašom vzťahu zmysel a budete potom spokojní obidvaja.

Written by