Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Nie všetky činnosti robíme s cieľom zárobku, niektoré sú aj v záujme dobra a zadarmo

Najčastejšie sa na Slovensku zakladajú spoločnosti s ručením obmedzeným, pretože je s tým spojená najnižšia byrokracia a minimálne nároky na podmienky ich vzniku. Mnoho ľudí, ktorí premýšľajú nad vlastným biznisom sa napokon rozhodne pre s.r.o., vďaka ktorej sú z nich podnikatelia zarábajúci na seba a svoj biznis. Okrem ziskových spoločností ako sú obchodné či výrobné, je možné založiť aj občianske združenie, a to v prípade, že máte záujem orientovať sa na verejnoprospešné činnosti alebo máte nejakú víziu, ktorou by ste radi zmenili svoje najbližšie okolie napríklad organizovaním najrozličnejších akcií, ktoré budú občianske združenie založenie vedené na profesionálnej úrovni a prinesú aj nejaký pozitívny výsledok.

Podajte si ruky a spolu to zvládnete

Občianske združenie je najbežnejšia forma medzi neziskovými organizáciami, ktoré majú jednoduchú štruktúru a ich cieľom je presadzovať v čo najširšom poli záujmy svojich členov, nie dosahovanie ziskov. Nevykazujú nijaký zisk, ale snažia sa o zlepšenie života a prostredia formou organizovania spoločenských a verejnoprospešných akcií, s vopred určeným cieľom. Krokom k tomuto cieľu je aj založenie účtu tohto združenia. Založenie tohto združenia stojí 299,-eur a vy nemusíte urobiť nič, iba sa spoľahnúť na spoločnosť, ktorá to vybaví za vás. Pri zakladaní je potrebné určiť názov združenia, jeho sídlo, určiť si cieľ jeho činnosti, správne orgány a zásady pri hospodárení spolu s určením práv a povinností všetkých jeho členov.

Každá činnosť sa ráta...

Za sumu 299,-eur dostanete:

  • vypracované stanovy združenia
  • zostavenie orgánov
  • zaregistrovanie na Ministerstve
  • zabezpečenie identifikačného čísla
  • registráciu na prijímanie 2 % z daní

Možno nechcete čakať ani tých pár dní a občianske združenie chcete mať hneď funkčné, tak je tu možnosť kúpy novovzniknutého združenia za 790,-eur. Ide o združenia, ktoré majú už svoje IČO a ich zoznam je k dispozícii na internetových stránkach, stačí si len niektoré z nich vybrať. Je to rýchle riešenie a vy môžete začať s činnosťou takmer okamžite.

Written by