Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Svoje skrine už môžeme pomaly pripravovať na zmenu oblečenia

Výhody leta a teplého počasia sú hlavne v tom, že už nemusíme na seba každé ráno navliekať vrstvy odevov, nezabudnúť čiapku, rukavice a šál, ale stačí vhupnúť do krátkych nohavíc a vzdušného trička, na nohy sandále a môžeme vyraziť. Túto ľahkosť odievania určite ocenia aj muži, nielen ženy, tiež si radi oddýchnu od hrubých svetrov a teplých búnd a do ulíc vyrazia na ľahko.

Pod sako je košeľa najvhodnejšia

Časť mužskej populácie miluje tričká a časť zostáva verná košeliam. To však nie je problém, lebo aj letné košele poskytnú dostatočné pohodlie a zároveň budú štýlové. Najvhodnejšie sú do kancelárie, no nie je to pravidlo, obliecť si ich môžete aj ako alternatívu k tričku, ak chcete zmenu. V teplých mesiacoch padne vhod košeľa z ľahkého materiálu, napríklad ľanová a s krátkymi rukávmi. Materiál by mal byť príjemný na telo, vzdušný a dobre sajúci pot, ktorého pri vysokých teplotách vyprodukuje naše telo dosť.

Bavlna by mala byť základným materiálom, z ktorého sú košele ušité. Existujú mnohé farebné varianty a potlače, batika, modrotlač, káro, ale aj jemné džínsové látky v mnohých odtieňoch modrej, dokonca čierne, biele, sivé či iné pastelové odtiene. Kaki zelená patrí takisto k obľúbeným farbám, muži ju preferujú hlavne pri športovom oblečení a aké košele nesmú v lete chýbať ´Bigstarjeans pri výletoch do prírody. Veľmi obľúbený je námornícky motív, ale aj kvetinové či exotické vzory, abstraktné grafické motívy, no najuniverzálnejšie sú predsa len jednofarebné kúsky, v pekných odtieňoch viacerých farieb budete mať k dispozícii vždy iný kúsok do vášho outfitu.

Slim strih a vyšportovaná postava

Strihy však treba vyberať podľa postavy a veku, štíhlejšie siluety sú vhodné pre pekné atletické postavy, ani ostatní však nemusia zúfať, širšie strihy sú takisto k dispozícii a nič im neuberá na atraktivite. Pri dobre padnúcom kúsku bude každý muž vyzerať primerane svojmu veku a zároveň môže byť oblečený módne a štýlovo.

Written by