Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Kto by to z času na čas nepoznal. Všetkého máme dosť a náš duševný stav je chorobne blízko depresii. A tú skutočnú „depku“ veru zažiť nechceme! Keď príde to obdobie, pripadá nám to ako večnosť, až prestávame veriť, že sa z toho niekedy konečne dostaneme. Je potrebné dávať si pozor, aby sme do tohto stavu nespadli. Je preto veľmi dôležité myslieť nielen na povinnosti a stresy, ale v rovnakej miere na to, čím si spravíme radosť. Pri čom si kvalitne oddýchne a čo nám zdvihne hormón šťastia.

Muž sa chytá za hlavu

Musíme hľadať, čo nás baví. Alebo ono nám to naša duša v istej miere našepká aj sama. A keď predsalen žiaden nápad nemáme, tak môžeme skúsiť to, čo pomáha iným. Každému napríklad spraví dobre kvalitná masáž. Pri nej sa dá ideálne zrelaxovať a pritom načerpať nová životná sila. Hoci aj tu samozrejme záleží, akému typu masáže dáte prednosť. Pokiaľ nehľadáte práve takú, ktorá lieči nejaké konkrétne bolesti tela, ale hľadáte skôr tú, po akej by ste sa celkovo cítili lepšie, plnohodnotne zrelaxovaní a v závere nabití čerstvými silami, potom bude senzuálna masáž bratislava to pravé pre vás.

  • Je to spojenie klasickej masáže s tou erotickou, pri ktorej dochádza k odstráneniu sexuálnych blokov a telom aj mysľou prúdi nával nových životných síl.

Kvety, relax

Nejde však o nejakú obyčajnú erotickú službu. Tantrická masáž poskytovaná v špecializovanom salóne v Bratislave je umením. Samozrejme tu nie je povolený sex s masérkou. Tá je tu „len“ od toho, aby vás svojimi senzuálnymi dotykmi priviedla k neopísateľne skvelým pocitom.

Tantra masáž ale nie je iba prevenciou proti depresii. Pomáha tiež regulovať zdravý krvný tlak, znižuje hladinu stresu a tým je prevenciou aj proti srdcovo cievnym ochoreniam. U mužov aj u žien lieči zníženú chuť na sex a zvlášť u mužov potom lieči tiež problémy s dosahovaním erekcie. Znižuje stres a naopak zvyšuje v tele „šťastný“ hormón endorfín.

Written by