Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Čo robiť na nete


V dnešnej dobe už je každý z nás na internete. Internet je v dnešnej dobe celkom dosť populárny a dá sa na ňom robiť celkom dosť vecí. To by ste sa divili. Väčšina ľudí surfovanie a pobyt na internete baví. Nie je tiež divu. Veď samotný internet je zábava sama o sebe.

Sociálne siete 

V dnešnej dobe už sociálne siete, ako Facebook, Instagram, Tiktok a podobne nie sú snáď pre nikoho tabu témou a každý ich pozná. Človek si na nich môže zdieľať ľubovoľné veci, príspevky a inšpiráciu. Ja tiež na Facebooku zdieľam celkom dosť veľa vecí a inšpirujem sa. Som aj v niektorých skupinkách, v ktorých sa preberajú témy, ktoré ma zaujímajú. Na internete sa ale nestretnete iba s dobrými vecami.

s

Na internete nie sú iba dobrí ľudia a preto je vždy dobré si uvedomiť, čo zdieľate. Nie každá vec je totiž vhodná na zdieľanie medzi ostatných ľudí. Napríklad niektorí ľudia nezdieľajú svoje súkromie na internete vôbec a musím uznať, že v istom ohľade robia dobre. Tieto osobné informácie sú v dnešnej dobe totiž celkom ľahko zneužiteľné a môže ich použiť úplne každý. Ja si vlastne tiež dávam pozor, čo zo svojho súkromia a života zdieľam. Rozhodne treba nezdieľam verejne príliš veľa fotiek dcéry, pretože si chcem jednoducho zachovať nejaké súkromie.

s

Zábava na internete

Určite máte otázku, čo rada robím na internete. Ja najradšej surfujem na internete, prezerám si rôzne videá a sledujem rôzne seriály a filmy. Čo máte radi za filmy a seriály? Mne napríklad baví najviac asi komédia a medzi ne rozhodne patrí aj Výmena manželiek. Vždy, keď mám voľný čas, tak sa na výmenu pozerám a je to podľa mňa strašná sranda. Určite aj vy výmenu manželiek poznáte a musíte uznať, že niektoré diely sú naozaj vtipné a bizarne. No a keď človek nemá treba dobrú náladu, tak práve takýto seriál mu ju zase zdvihnúť dokáže, napríklad ako mne. Myslím, že so mnou určite budete súhlasiť.

Written by