Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Máte radi vône? Tak parfumy do prania budete milovať!


Parfumérstvo je doslova umením, ktoré prináša povznášajúce príjemné vône. Tie nám veľakrát nielen robia radosť a zlepšujú náladu, ale aj vystihujú našu osobnosť. A máte aj vy svoj obľúbený parfum? Ak áno, možno vás poteší správa, že sa dnes už vyrábajú nielen parfumy na telo, ale aj tie do prania. Predstavujú zaujímavú inováciu, ktorá spravila z obyčajného prania zážitok. Vaša vôňa do práčky tak osvieži oblečenie na mnoho dní. Na svoje si prídu milovníci citrusov, kvetinových parfémov, ale aj viac exotických či gurmánskych vôní. Pokiaľ si chcete spraviť prehľad, po akých vôňach môžete siahnuť, pozrite si ponuku na vonavepranie.sk.

jasmin 1

Oleje Essentia Nature oplývajú kvalitou

Slovenský e-shop vonavepranie.sk sa zameriava na široký sortiment voňavých výrobkov značky Essentia Nature,ktorá sa zrodila v talianskom prostredí. Výrobca vo svojich olejových parfémoch do prania používa čisto prírodné esenciálne oleje. Majú tak dokonalý nádych fascinujúcich príjemných vôní, ktoré sa môžu nazvať doslova až aromaterapiou. Príjemný je práve široký sortiment, kde si svoje obľúbené vône môže nájsť každý. Dajú sa totiž vyskúšať v malých vzorkách. Koncentrované vône vyčaria osvieženie na opratej bielizni vždy, keď ich do prania pridáte namiesto aviváže. Dokonalé spojenie inovácie a dlhotrvajúceho osvieženia, ktoré na tkaninách vydrží dlhé dni. Navyše si podobné vône môžete zakúpiť aj ako osviežovače vzduchu. Značka podporuje udržateľnosť, zelené ciele a ekológiu. Svedčia o tom ekologické balenia z moderných materiálov.

luxury ali 1

Stačí len nadávkovať a hotovo!

Parfumy do prania sprevádza jednoduché užívanie. Koncentrovaný olejový parfém stačí podľa návodu nadávkovať namiesto aviváže. Rozpustením vo vode sa počas prania dostanú do tkaniny a pomocou špeciálnej receptúry sa z nej následne budú postupne uvoľňovať. Pokiaľ ste teda milovníkom vôní a sviežej bielizne, parfémy do prania budete doslova milovať.

Written by