Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Add your content here

Hľadáte web, na ktorom sa nezabúda na šteklivé témy? Kde by ste našli aj recept na chutnú bublaninu či slepačí vývar? Naša stránka je ako stvorená pre vás.

Bývanie s hypotékou


Snívate o vlastnom bývaní? Bývanie si však musíte aj zaslúžiť. Dnes vám už nikto len tak byt nenechá. Musíte si vybaviť hypotekárny úver. Vybavenie hypotekárneho úveru je niekedy veľmi dlhým procesom, ktorý nemusí byť nakoniec schválený. Aby ste získali hypotekárny úver a mohli si zakúpiť byt, potrebujete mať stabilný príjem vo vašom zamestnaní. Máte dostatok financií na to, aby ste banku požiadali o hypotekárny úver? Bývanie rieši mnoho mladých ľudí. Pre nich je žiaľ celkom nemožné dostať od banky hypotekárny úver. Už ste to skúšali? Dostali ste zamietavé stanovisko? Mnoho mladých ľudí je znechutených z toho, že si nemôžu dovoliť vlastné bývanie a musia bývať u svojich rodičov aj po dovŕšení svojej osemnástky.

 

nový byt

Je veľmi náročné dostať hypotekárny úver. Lepšie je, ak máte pri sebe partnera, s ktorým ste dlhodobo a má váš partner tak isto ako vy príjem. Príjmy sa spočítavajú, čo je veľmi dôležité k tomu, aby vám banka poskytla hypotekárny úver. Myslíte si, že nemáte šancu získať vlastný byt? Ak nemáte vysoké nároky, môžete si zaobstarať aj starší byt, ktorý si viete behom niekoľkých rokov aj prerobiť podľa vlastných predstáv. Mnohí mladí ľudia to riešia práve týmto jednoduchým riešením.

bývanie

Kúpia si starší byt, na ktorý im banka schváli hypotekárny úver a oni nemusia platiť vysokú splátku hypotéky, keďže staršie byty sa predávajú aj za nižšie ceny. Nové byty len tak lacno nekúpite. To mi verte. Pri vysokom hypotekárnom úvere sa vám veľmi ľahko môže stať, že nebudete mať z čoho zaplatiť mesačnú splátku hypotéky. Veľmi rýchlo vám banka môže váš byt vziať a vy sa ocitnete bez strechy nad hlavou. To by ste určite nechceli. Hypotéku musíte platiť, no v prípade straty zamestnania, máte možnosť požiadať banku o odloženie splátky. To môže banka schváliť, ale taktiež aj nemusí. Určite sa na to nespoliehajte a plaťte získanú hypotéku vždy na čas.

Written by